OLIMPOVEDA

Unes Olimpíades escolars

Tot va començar quan Barcelona va ser candidata als jocs Olímpics allà per l’any 1992. Les famílies que formaven part de la comunitat educativa de l’escola en aquell moment van tenir la iniciativa de fer unes Olimpíades escolars com les oficials, preparant un seguit d’activitats esportives que abastessin tres dies, amb un cap de setmana inclòs.

Es va fer una acte inaugural convidant personalitats del món de l’esport. També es va fer un recorregut amb torxa per encendre el pebeter, discursos, danses i actuacions diverses…Al llarg els dies que durava l’olimpíada es van realitzar multitud de proves i competicions esportives adaptades als infants, tant individuals com d’equip. Finalment es va fer una acte de cloenda que va tancar la festa el diumenge per la tarda.

Va ser tant gran el gaudi de tots plegats que van decidir que s’instaurava “de manera oficial” la festa de l’OLIMPOVEDA, i que es faria cada 4 anys, com les olimpíades oficials.

Això només ha estat interromput per les obres que es van fer a l’escola. Van coincidir amb un any que tocava fer l’Olimpoveda i no es va poder celebrar doncs el pati estava aixecat, i per tant no disposàvem de l’espai necessari.
Per aquest motiu, vam fer dos anys després del que tocava la celebració següent.

Aquesta és la raó per la que actualment anem dos anys descavalcats de l’olimpíada oficial, però la seguim gaudint amb intensitat, especialment els infants.

olimpoveda1
olimpoveda2
olimpoveda3